Educirajte se online. Dođite do rješenja.

I

nženjerski biro ima dugu tradiciju organiziranja savjetovanja i radionica za pravnike. Radni odnosi, javna nabava*, upravno pravo, parnični postupak, nekretnine, ovrha, stečaj, osiguranja... samo su neke od uvijek aktualnih tema koje obrađuju stručnjaci iz raznih područja prava.

Odnedavno su naše edukacije dostupne i online u obliku webinara uživo koji pružaju iznimnu mogućnost neposredne interakcije s predavačima iz udobnosti svog ureda i doma.

Osim savjetovanja iz područja prava organiziramo i ona koja se tiču ekonomskih tema pa smo tako više od 25 godina suorganizator savjetovanja Hrvatskog društva ekonomista koje je mjesto susreta vodećih hrvatskih ekonomskih znanstvenika i stručnjaka s jedne strane i gospodarstvenika s druge strane, a koji tom prilikom daju svoje prognoze o ekonomskoj politici RH u nadolazećoj godini. Ujedno smo organizator savjetovanja iz područja korištenja sredstava fondova EU.

*Inženjerski biro d.o.o., Zagreb ovlašteni je nositelj Programa izobrazbe u području javne nabave prema rješenju o ovlaštenju Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja (Klasa: UP/I-406-01/12-01/04, Urbroj: 517-08-04-02-03-24-23) izdanog u 2024. godini na rok od tri godine.

 

 

 

 

Webinari

 

Javna nabava

 

Savjetovanja

 

Arhiva