Pravni portal ingbiro.com

 

S ponosom vam predstavljamo LINGpravni portal nove generacije. LING je dizajniran da zadovolji sve potrebe modernih pravnih profesionalaca, od odvjetnika i pravnika u gospodarstvu do djelatnika državnih i lokalnih institucija te drugih korisnika koji u svome svakodnevnom radu trebaju pristup relevantnim pravnim informacijama.

Na LING portalu ostvarujete pristup pročišćenim tekstovima propisa te bogatoj sudskoj praksi koja obuhvaća odluke svih sudova u RH, pružajući vam ključne informacije potrebne za informirano donošenje poslovnih odluka.

Također, na portalu se nalaze i dodatni sadržaji:
objave Narodnih novina
stručni članci renomiranih autora
mišljenja i odluke upravnih tijela
primjeri i obrasci – službeni obrasci i ogledni primjerci ugovora, tužbi i sl.
kalkulatori – izračun zakonskih zateznih kamata, sudskih pristojbi i dr.

Sav sadržaj portala LING je međusobno povezan, što znatno utječe na uštedu vremena naših korisnika.

Svjesni smo važnosti pravovremenih informacija u pravnom sektoru, stoga LING sadrži i napredni sustav obavještavanja koji vas automatski informira o promjenama u propisima te objavi novih sentenci, stručnih članaka i mišljenja iz odabranog područja prava.

Zašto odabrati LING?
• Jer smo posvećeni izvrsnosti, inovaciji i pružanju kvalitetnih pravnih informacija koje vam pomažu da ostvarite svoje profesionalne ciljeve te da ostanete korak ispred u dinamičnom pravnom okruženju.
• Pretplatom na pravni portal LING ostvarujete neograničeni pristup cjelokupnom sadržaju portala, odnosno za vas ne nastaju nikakvi dodatni troškovi kao rezultat upotrebe sadržaja portala.