/ Poslovni konzalting /

 

Podrška koju nude savjetodavne usluge POSLOVNOG KONZALTINGA, kreativno razmišljanje i cjeloviti pristup u potpunosti omogućuju našim klijentima sigurno, visokokvalitetno i dugoročno rješenje i rezultate koji mu donose konkurentnu prednost i jačanje tržišne pozicije. Ekonomski konzalting pruža široki spektar usluga...

 

 

/ Pravni konzalting /

 

U pružanju usluga pravnog konzaltinga sudjeluju visokostručni timovi Inženjerskog biroa iz redova uglednih i priznatih pravnika praktičara i teoretičara koji stalno prate zakonske propise i aktualnosti pravne znanosti, pružajući našim klijentima neovisnu i visokoprofesionalnu podršku u lakšem ostvarivanju njihovih ciljeva. Naša mreža konzultanata jamči vam sigurnu i pravodobnu informaciju te...

 

 

Na tržištu profesionalnih i poslovnih usluga Inženjerski biro ističe se svojim individualnim pristupom koji se temelji na strategiji sustavnog zaokruženog procesa uz korištenje najsuvremenijih tehnologija, rješenja i alata te najnovijih znanja i najbolje poslovne prakse.
Naše pravne i poslovne konzalting usluge, a pogotovo sustavni pristup klijentima, donosi novu vrijednost, olakšava i pojednostavnjuje procese klijentima, pojeftinjuje poslovanje i štedi na vremenu. Usluge i rješenja uključuju od izrade poslovnih planova, poslovnih strategija i njihove implementacije do procesa restrukturiranja i reorganizacije, komunikacijskog menadžmenta te savjetovanja u području korporativnog prava, izrade ekonomskih, pravnih i tehničkih due diligencea, razvojnih i investicijskih studija.
Naši klijenti su iz raznih sektora: energetike, financija, prometa, proizvodnje, javnog sektora, a naša rješenja osigurala su im sigurnu i kvalitetnu podršku u ostvarenju njihovih ciljeva.