Na putu znanja, uključenosti i inovativnosti

Put Inženjerskog biroa počinje 1952. godine i uspješno smo obilježili šest velikih jubileja, svaki kao token dobrog smjera i potvrde da ono što radimo, radimo profesionalno, predano i dobro.

Inženjerski biro kao dioničko društvo u privatnom vlasništvu izgradilo se u siguran izbor domaćim i stranim poslovnim partnerima i korisnicima naših usluga, rješenja i sofisticiranih alata za:

  • neovisnu,

  • visokostručnu i

  • povjerljivu podršku

  • kroz cjelokupne pravne i

  • poslovne savjetodavne usluge.

Slavimo 65. godina poslovanja

Prepoznavanje trendova, cjeloživotno učenje uz razvoj znanja i kompetencija ugrađenih u naša rješenja i usluge nagradili su nas stjecanjem reputacije moderne konzalting tvrtke – Inženjerski biro je brend za izvrsnost.

Naši savjetnici, zahvaljujući sustavnom cjelovitom pristupu, vladaju jasnim, konciznim i provjerenim informacijama koje prevode u znanje, na temelju čega pronalaze funkcionalna jednostavna rješenja za kompleksne poslovne, sektorske i šire tržišne probleme.

Zaokruženi sustavni pristup obuhvaća pruženje pravnih i poslovnih rješenja putem:

Poslovna rješenja

::: Klikni za sliku :::

Ono što izdvaja Inženjerski biro od drugih je ponajprije naš pristup, za koji bismo jednostavno rekli da: "Mi od šume vidimo drvo". Danas smo bombardirani informacijama, mrežama i kompleksnim sustavima i sve više vremena trošimo na upravljanje tim složenim procesima. Ono što je važno – MI u Inženjerskom birou sustavnim pristupom

/ organiziramo informacije
/ pomno i stručno odabiremo važeće i
/ pojednostavnjujemo pristup pravoj informaciji,
/ spajamo i povezujemo razne poveznice i sadržaje i
/ svodimo ih na uređeni sustav kako bismo predočili
/ upravo onaj segment koji je relevantno rješenje za postavljeni problem.

Upravo zahvaljujući tom sustavnom profesionalnom pristupu, znanju i alatima koji nam omogućuju jasne i praktične poglede i perspektive u rješavanju sve kompleksnijih problema, prepoznati smo u svim segmentima pravnih i poslovnih usluga.

simbol sinergije, znanja, iskustva i inovativnosti

I naš zaštitni znak, ZUPČANIK POKRETAČ, originalno kreiran 1954. i redizajniran 2008., predstavlja sinergiju sustavnog pristupa umrežavanjem znanja, inovativnosti i uključenosti s ciljem pronalaženja jasnog i praktičnog rješenja unutar kompleksnih sustava.

Uz vodeći Pravni portal ingbiro.com, sustavni pristup odražava se i u tradicionalnom ING Registru propisa, prvom na ovim prostorima originalno kreiranom prije 60 godina, s organiziranim i sistematiziranim sustavom pravnih informacija.
Pravni portal ingbiro.com s moćnim alatima i poveznicama na 20.000 propisa, mreža profesionalnih usluga i zadovoljnih klijenata, mreža revizijskih kuća kojima je Inženjerski biro suosnivač te povezani suradnici iz javnog, civilnog i poslovnog sektora na lokalnoj, regionalnoj, državnoj i međudržavnoj razini, jamac su naše izvrsnosti.