Savjetnici od 1952.

Inženjerski biro d.o.o. jedna je od vodećih konzultantskih kuća u Republici Hrvatskoj s više od 70 godina iskustva rada na brojnim studijama i elaboratima od iznimne važnosti za opće i javno dobro. Naše ekonomske, pravne i savjetodavne usluge koristili su vodeći dionici iz područja brodogradnje, naftne industrije, proizvodnje obnovljivih izvora energije, regionalnog razvoja, razvoja turizma te razvoja poduzetništva. U sve projekte na kojima smo radili utkali smo naše golemo iskustvo i stručnost te želju da pravnim i ekonomskim subjektima pomognemo da postanu i ostanu lideri na tržištu.
Prepoznatljivi smo i zahvaljujući dugogodišnjoj nakladničkoj tradiciji koja je proizvela niz odličnih pravnih publikacija koje su bile glavni oslonac pravnim stručnjacima i svima onima koji traže odgovor na pravno pitanje budući da su davale pregled propisa, sudskih odluka, mišljenja i stručne literature. Prateći trendove u svijetu izdavaštva, okrenuli smo se digitalnom tržištu i pokrenuli Pravni portal ingbiro.com na kojem su naše publikacije zaživjele u elektroničkom obliku i time od njega načinile neizostavan pravni alat i izvor provjerenih, relevantnih i dnevno ažuriranih pravnih informacija. Portal danas interaktivno povezuje više od 20.000 hrvatskih i europskih propisa, 4000 znanstvenih i stručnih članaka, 17.000 sudskih odluka, mišljenja upravnih tijela i razne obrasce.

 

O Inženjerskom birou
             

Naš zaštitni znak, ZUPČANIK POKRETAČ, originalno kreiran 1954. i redizajniran 2008., simbolizira sveukupne poslovne aktivnosti Inženjerskog biroa d.o.o. usmjerene na pokretanje gospodarskog i industrijskog razvoja te pravne misli.

Aktualne teme i novosti u zakonodavstvu pratimo i putem savjetovanja koja redovito organiziramo, a koja okupljaju vodeće znanstvenike i stručnjake iz raznih područja prava.
Dio svojih poslovnih usluga obavljamo putem revizorskih kuća kojima je Inženjerski biro d.o.o. suosnivač. One su organizirane kao društva s ograničenom odgovornošću pod nazivom Inženjerski biro – Revizija sa sjedištima u Rijeci i Zadru.
Inženjerski biro d.o.o. je kvalitetu svojih usluga i publikacija potvrdio 2000. godine Certifikatom ISO 9001:2000.
Naša poslovna misija je da inovativnim funkcionalnim rješenjima, alatima i profesionalnim i poslovnim uslugama budemo podrška subjektima ekonomskog i pravnog sektora u Republici Hrvatskoj u rješavanju poslovnih izazova i ostvarivanju konkurentnosti.

 

 

Pogledajte našu
korporativnu brošuru
.